Trudy van den Kommer

 

Trudy van den Kommer voor (DE) verandering.

 

Er is bewust gekozen om te starten onder " eigen " naam Trudy van den Kommer. Na inmiddels 24 jaar werkzaam te zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg, is deze naam voor veel mensen herkenbaar. Verder weet u dan ook meteen wie de eigenaar is.

 

Trudy van den Kommer is begonnen als psychiatrisch verpleegkundige in de specialistische ggz bij GGZ-organisatie Dijk en Duin in Castricum. Zij werkte daar op de gesloten en open afdelingen. Na een aantal jaren heeft zij de overstap naar Amsterdam gemaakt.
Daar heeft zij lange tijd op de gesloten en besloten afdelingen van GGZIngeest "de Valeriuskliniek" gewerkt, met mensen met verschillende psychiatrische aandoeningen en vanaf 16 jaar. Na verloop van tijd is zij ambulant gaan werken als Casemanager, voor diverse poli's, de vroegere Riaggs. Bij zowel GGZ-instelling GGZIngeest en Jellinek Mentrum/ Arkin.
Later alleen op de fiets Amsterdam door om de cliënten met vaak dubbele problematiek, verslaving en psychiatrie in beeld te krijgen en contact te houden. Daarnaast coachte zij bijvoorbeeld ook gezinnen bij problemen van allerlei aard.


Kijk voor alle ervaring en ( bij) scholing in de Specialistische GGZ en de Basis GGZ ook eens op LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/trudy-van-den-kommer-3a145a39

 

In 2011 heeft zij de Post-HBO opleiding Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg behaald in Groningen. Andere problematiek, veelal lichtere klachten. Vanuit de huisartsenpraktijk geeft zij korte behandelingen aan mensen van alle leeftijden, dus ook jonge kinderen. Dit nu vanuit de Basis ggz.

 

Naast ondersteunende gesprekken, maakt zij gebruik van diverse methoden en technieken die inzicht geven in gedrag, manier van denken en gevoel.
Vanuit het hier en nu, laagdrempelig en zo vaak als mogelijk presentiegericht ( zorgvuldig aansluiten en afstemmen bij die ander, op wat hij/zij nodig heeft).

 

De korte vakanties met begeleiding zijn bedoeld om 'even' uit de situatie te zijn en tegelijkertijd steun te krijgen of de problemen aan te pakken. Dit werkt vaak heel goed. Indien u begeleiding wilt omdat dit geïndiceerd is, kunt u Trudy in de korte vakantie, ook meerdere uren achter elkaar spreken. Zo bent u er toch even uit en niet helemaal alleen.

 

Wanneer u ernstig ziek bent en erg op ziet tegen de naderende dood of angstig bent kunt u Trudy van den Kommer ook inschakelen. Kijk ook eens naar de advertentie op de site van de nationale zorggids: https://www.nationalehulpgids.nl/advertentie/jouw-advertentie.html

 

Email

: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

: 0640833277 graag voicemail inspreken, dan belt Trudy u terug.

Trudy van den Kommer